Jachthondenschool voor retrievers
 
Labradors van 't Lofarveld

Workshops begin 2022

Jachthondenschool ’t Lofarveld organiseert dit voorjaar een viertal Workshops die gegeven worden door gediplomeerd kynologisch instructeur Brenda de la Porte en Theresia Jansen

De diverse workshops zijn bestemd voor alle voorjagers met oudere pups, jonge honden of honden die dit seizoen willen opgaan voor een C en/of B diploma, zowel Club Diploma Dagen als de SJP proeven. Maximaal 8 deelnemers per workshopdag, verdeling in 2 groepen van maximaal 4 deelnemers.

De workshopdagen starten met een kennismaking om 09.30 uur en vanaf 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur gaan we aan het werk met de honden. De koffie/thee met lekkers gedurende de dag en een eenvoudige lunch zijn inbegrepen. Deze volledig verzorgde dag kost € 75,00 per deelnemer met hond. Deze dag is zonder toeschouwers.

Op de trainingsdagen voor C en/of B diploma werken we aan verschillende onderdelen van de proeven, maar gaan we tevens voor de afwisseling bezig met het zgn. vrije werken. Voor de aankomende voorjagers die enige ervaring of nog geen enkele ervaring hebben in het trainen van een jachthond, hebben we in april een speciale dag voor jonge honden, van pup tot puber. Aangezien we in kleine groepjes trainen van maximaal 4 deelnemers kunnen we een splitsing maken in de leeftijd en/of niveau.

Wij maken tijdens de workshops gebruik van zowel dummy’s en diverse soorten wild.

De Workshopdata zijn:
* Zondag 27 maart 2022 te Buinen – C/B proeventraining
Voorjagers die willen kijken waar zij staan voor een C en/of B diploma voordat zij inschrijven voor de ORWEJA proevendagen en CDD. Ook voor voorjagers die nog trainen voor een C proef. Leeftijd van de honden vanaf 6 maanden.
* Zaterdag 9 april 2022 te Uffelte – Van Pup tot Puber (en ouder)
Voor alle onervaren of minder ervaren voorjagers die meer willen leren over het werken met een jonge jachthond. De training wordt ingedeeld en aangepast aan het niveau van de deelnemers. Leeftijd van de honden vanaf ongeveer 6 maanden.
* Maandag 18 april 2022 (2e paasdag) te Buinen – C/B proeventraining
Voorjagers die willen kijken waar zij staan voor een C en/of B diploma voordat zij inschrijven voor de ORWEJA proevendagen en CDD. Ook voor voorjagers die nog trainen voor een C proef. Leeftijd van de honden vanaf 6 maanden.
* Zondag 22 mei 2022 te Uffelte – Algemene training voor niveau’s 
Een afwisselende dag met diverse uitdagende en leuke proeven en WT en MAP oefeningen. Geschikt voor voorjagers met enige ervaring, maar ook hier wordt een indeling gemaakt naar niveau voorjager met hond. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden.


Bij interesse kan een aanmeldingsformulier worden aangevraagd op info@hondenschool-lofarveld.nl


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info