Jachthondenschool 't Lofarveld
 
Labradors van 't Lofarveld

Workshops voorjaar 2023In april 2023 organiseren wij weer een drietal workshops:


Workshop 1 ‘Voor aankomende C-combinaties’ 

(VOL) Op zaterdag 1 april 2023 van 9 tot 12 uur in Uffelte, kosten € 35,00 inclusief koffie/thee etc. gedurende de ochtend.

In verband met de grote belangstelling een extra workshop op zaterdag 1 april van 13 tot 16 uur.

Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan de voorjagers die met hun jonge of onervaren hond willen gaan deelnemen aan een Clubdiplomadag (CDD) en/of een SJP wedstrijd. Waar sta je op dit moment in je training, waar kan je nog extra aandacht aan besteden.            Hoe werkt het op een wedstrijddag, hoe zien de onderdelen op de verschillende wedstrijden eruit en hoe geef je je op en waar. Zowel aan de praktische informatie als aan de training worden op deze dag aandacht besteed.

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. We werken deze dag met 2 instructeurs.

Opgave of informatie via: info@hondenschool-lofarveld.nl


Workshop 2 ‘Meervoudige apporten voor Tweetallen’ (nog beperkt plekjes beschikbaar)

Nu ook de Orweja steeds meer gaat aanbieden voor het werken in twee- of drietallen de zgn. TAP en KAP wedstrijden en ook de koppelwedstrijden komen steeds meer in beeld.

Op maandag 10 april 2023 (2e paasdag) van 10 tot 16 uur in Buinen/Bronneger, kosten € 95,00 inclusief tussen de middag de lunch en gedurende de dag koffie/thee etc.

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt in tweetallen. Hoe ga je samen aan het werk met de meervoudige apporten en opdrachten, hoe ga je de taken verdelen en werk je na elkaar of kunnen de honden gelijktijdig werken. Wat zijn de sterke kanten van iedere voorjager en hond en hoe benut je dit optimaal. 
Je hoeft je voor deze workshop niet als duo op te geven, maar je kan samenwerken met een van de andere deelnemers.  Er wordt zowel dummy's als wild gebruikt gedurende deze dag.

Er is plaats voor 5 koppels, dus maximaal 10 honden. We werken deze dag met 2 instructeurs. 

Opgave of informatie via: info@hondenschool-lofarveld.nlWorkshop 3 ‘Meervoudige apporten - B-niveau' (nog 1 plek beschikbaar)

Op vrijdag 28 april 2023 (dag na Koningsdag) van 10 tot 16 uur in Uffelte, kosten € 95,00 inclusief tussen de middag de lunch en gedurende de dag koffie/thee etc.

Op deze dag gaan we Meervoudige apporten trainen voor deelname aan MAP wedstrijden en Workingtesten met als toevoeging tips en oefeningen zoals je die kan verwachten tijdens een MAP/Workingtest. Ideaal voor voorjagers die nog nooit aan een MAP of Workingtest hebben meegedaan, of voorjagers die graag voor het seizoen 2023 nog eens willen oefenen. Voor deze dag kunnen uitsluitend deelnemers inschrijven die minimaal een CDD of SJP C-diploma hebben en reeds training op B-niveau volgen. De hond moet netjes kunnen apporteren en afgeven.

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. We werken ook deze dag met 2 instructeurs.

Opgave of informatie via: info@hondenschool-lofarveld.nl 

 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info